Echipa

Serviciile noastre au la bază o echipă de profesioniști care activează atât în România, cât şi în Spania, pentru a acorda clienţilor noştri consultanţă şi asistenţă completă la nivel internaţional şi pentru a facilita accesul la servicii juridice corespunzătoare în cel mai scurt timp.

.

.

.

.

.

.

Membrii echipei sunt absolvenţii unor şcoli renumite din România, deţin calificări deosebite, capacităţi extraordinare de reuşită şi un procent ridicat de câştig al cazurilor instrumentate.

Totodată, deţinem o vastă experienţă în avocatura de business locală şi vă putem ghida pe durata întregii călătorii, de la înfiinţarea societăţii şi până la supervizarea juridică a activităţii, împreună cu găsirea celor mai optime variante pentru a vă dezvolta afacerea în România.

Membrii echipei deţin o competenţă ridicată a limbilor străine, în special spaniolă, engleză şi franceză.


Andreea Balmuș
+4.0742.016.077
andreea.balmus@abogados.ro

Avocat în Baroul București 

Studii:
Universitatea București, Facultatea de Drept
Master în Drept Procesual Civil

Limbi străine: Română; Spaniolă; Engleză; Franceză

Experiență relevantă

Andreea Balmus este avocat cu înaltă pregătire profesională și academică, având experiență de aproximativ 10 ani, atât în domeniul litigiilor, cât și în consultanță, fiind specializată în domeniul dreptului civil, litigii între profesioniști, insolvență, drept administrativ și fiscal, precum și drept penal.

În calitatea sa de avocat de litigii de drept civil, Andreea a fost implicată în procese în legătură cu contracte încheiate între societăți, instrumente de garanție, contestații la executare, insolvență, proiecte de construcție, achiziții publice, contestații împotriva deciziilor emise de autoritățile fiscale și altor acte administrative, arbitraj.

În calitatea sa de avocat de litigii de drept penal, Andreea a acordat asistență juridică clienților care au fost învinuiți cu săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, trafic de droguri, contrabandă cu tutun, abuz în serviciu, fals în inscrisuri, infracțiuni în legătură cu procedurile de achiziții publice.

Andreea acordă de asemenea consultanță juridică în domeniile de drept imobiliar, concesiune de bunuri, parcuri fotovoltaice, achiziții publice, transfer de business, în domeniul energiei, prin participarea la verificările de tip due dilligence și asistarea clienților la negocierea și semnarea contractelor.

Exemple de clienți reprezentați recent de către Andreea Balmuș si Exemple de cazuri relevante.

Dacă sunteţi interesat/ă să faceţi parte din echipa noastră, vă rugăm să vă depuneţi candidatura la următoarea adresă de email: office@abogados.ro.